Terug naar vorige pagina

Sebastiao Rodrigues
€1800 / €3200

Gallerij prijs:€3.200,00
Onze prijs:€1.800,00
Afmeting100x100
Huurprijs (1%) per maand:€18,00
Huur/spaar 1% huren en 2% Sparen:€54,00
10 Termijnen€180,00
StatusBeschikbaar
Bent u geïnteresseerd?

Beschrijving:

Sebastião Rodrigues werd geboren in een klein vissersdorp in de Amazone. Van jongs af aan wilde hij zich ontworstelen aan zijn geboortedorp en het onvermijdelijke leven dat voor hem was gereserveerd. Door zich te richten op een brede ontwikkeling, zijn gedrevenheid, discipline én de passie voor het schilderen, heeft Sebastião Rodrigues in de jaren daarna zijn naam gevestigd als een zeer succesvolle kunstenaar in Brazilië. Die passie zie je terug in de details van zijn werken maar ook in de manier waarop hij zijn werk benadert.

Ieder werk is opgebouwd als een delicaat spel van verrassende contrasten, kleur en figuratieve beelden die zich lijken te willen bevrijden door op te duiken in de vorm van abstracte gedaantes. Sebastião Rodrigues’ technische kwaliteiten zijn opmerkelijk, maar creativiteit en een optimistisch wereldbeeld zijn de belangrijkste drijfveren in zijn scheppend proces.

Sebastião Rodrigues gelooft in de mens. Hij portretteert in zijn werken dan ook menselijke idealen als schoonheid, liefde en waarheid op een delicate wijze. Al zijn werken brengt hij tot leven. De mensen in zijn werken zijn ideale schepsels die hij creëert om ons te inspireren met zijn aanstekelijke optimisme.

De mate van expressiviteit waarmee hij zijn idealen en emoties naar beelden vertaalt, kan alleen van een man komen die zijn eigen leven en mogelijkheden in een zeer zorgvuldig en gewetensvol perspectief plaatst. En dag in dag uit volgt Sebastião Rodrigues het pad dat hij lang geleden koos, om keer op keer schoonheid tot leven te wekken en in zijn werken te laten zien.

Copyright eddies-art.nl - 2019 / 2020