Bij Eddie’s Art hebt u naast reguliere verkoop tevens de mogelijkheid tot het huren van kunst. Hieromtrent zijn er verschillende mogelijkheden.

De aankoop van kunst is een spannend traject. Hierbij is gevoel een belangrijk onderdeel. Het kunstwerk dient goed aan te sluiten bij haar bestemming, en de vreugde en het visuele genot geven waar u naar op zoek bent. Om deze reden biedt Eddie’s Art de mogelijkheid tot (tijdelijke) verhuur en bijvoorbeeld het zogenaamde proefhangen. Bij laatstgenoemde krijgt u het desbetreffende kunstwerk op zicht. Zonder verplichtingen uiteraard. Zo kunt u ervaren of het kunstwerk bij u past.

Naast particuliere verhuur zijn er ook diverse mogelijkheden qua zakelijke verhuur. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan het in samenspraak verkennen van een artistieke invulling van uw zakelijke locatie. Op basis van een bezichtiging en inventarisatie van de wensen omtrent uitstraling, maken wij bij Eddie’s Art een gepersonaliseerd voorstel.

Voor meer informatie inzake het huren van kunst kunt u contact opnemen met Eddie’s Art door ons te mailen naar contact@eddies-art.nl of te bellen naar 06 10 93 93 92

Copyright eddies-art.nl - 2019 / 2020